8. og 9. november – Italiensk aften med Pollestad, Huser og Wenstøb

Italiensk aften med Pollestad, Wenstøb & Huser-Olsen.

Huser-Olsen og Wenstøb leker på musikalske strenger i det italienske vinlandskapet og tidligere Pater og en av Norges minst prisbelønte forfattere, Kjell Arild Pollestad velger å skue det hele fra sin skrivestue og inviterer til en litterær kabaret.

Kl. 1800-1845

Velkommen til en vinstund der Sommelier Bengt Morten Wenstøb lar deg smake tre italienske viner og forteller litt om vingårdenes historie, vinregionen og italiensk matglede. Vinsmakingen kombineres med klassisk gitarspill av Ole Martin Huser-Olsen.

Kl. 1900-1945

Vi trimmer de italienske mat- & vinmusklene og stafettpinnen gis videre til forfatter og tidligere katolsk prest Kjell Arild Pollestad og hans muntre litterære kabaret.

Kl. 2000-2200

Italiensk aften med forfatter og tidligere pater, Kjell Arild Pollestad. Vi nyter et godt romersk måltid ispedd gode historier fra vår cicerone.

Pris kr. 750.- + avgift som inkluderer vinsmaking, klassisk musikk, litterær kabaret og et godt romersk måltid. Billetter kjøpes her eller hos Fredrikstad kino

Fredag 08. november og Lørdag 09. november. Kun 50 personer per kveld.

 

Kjell Arild Pollestad er ifølge ham selv en av Norges minst prisbelønte forfattere, han er forfatter, teolog og filolog, og var pater i Den katolske kirke i Norge til våren 2019.

 

Bengt Morten Wenstøb: En engasjert og dedikert vinkjenner og formidler som brenner for vintradisjon og kultur. Vinfaglig kompetanse og studier ved WSET og Beverage Academy. Utdanning som Sommelier. Har skrevet flere vinfaglige bidrag, arrangert vinmesser og vinsmakinger for store og små.

 

Ole Martin Huser-Olsen har mastergrad i utøvende klassisk gitar fra Norges Musikkhøgskole. Som frilansmusiker har han turnert over store deler av Norge og Europa. Han har et repertoar som strekker seg fra renessansen til modernismen, og til den aller nyeste samtidsmusikken.