Fredag 6. desember – Grevinnen og hovmesteren. Utsolgt

En aften med hovmesteren & grevinnen

Hver år setter mange seg foran tv skjermen og ser på hovmesteren & grevinnen i sort/hvit. Vi morer oss, ler og smiler etter hvert som hovmester blir mer og mer sjanglete.

Men har du tenkt på hva som ble spist og drukket ved bordet denne kvelden? Vel, nå har du mulighet til å oppleve nettopp det.

Sommelier Bengt Morten Wenstøb inviterer til en aften der vi smaker rettene og drikker vinene som ble servert. Velkommen til gjestebud. Vi begynner med filmen for å komme i riktig stemning før vi setter oss til bords. Filmen viser vi i Teglhuset, og deretter spiser vi i vakre omgivelser i Gamlebyen Gjestgiveri.

Fredag 06. desember kl. 19:00. kun 60 plasser, kr 885,- inkludert avgifter. Billetter kjøpes her eller hos Fredrikstad kino

Bengt Morten Wenstøb: En engasjert og dedikert vinkjenner og formidler som brenner for vintradisjon og kultur. Vinfaglig kompetanse og studier ved WSET og Beverage Academy. Utdanning som Sommelier.

Har skrevet flere vinfaglige bidrag, arrangert vinmesser og vinsmakinger for store og små. Har sittet i styret i Norske Vinklub­bers Forbund med flere tusen medlemmer.

Er eier av firmaet Vin & Wenstøb