Fredag 6. desember – Prima Vista Social Club jazzer julen inn.

 

Nå er det tradisjon! Vi inviterer til nok et juleshow med sprudlende og energiske Prima Vista Social Club – bandet som tar begrepet gladjazz til nye dimensjoner! Har du først vært på en konsert med disse gutta så glemmer du det aldri. For en stemning og for en energi. Forskjellige musikalske uttrykk på mesterlig vis med smittende humør og dype undertoner. Velkommen til en uforglemmelig konsert på Teglhuset!

Prima Vista Social Club har på kort tid blitt en favoritt blant publikum og arrangører, og har holdt uttallige konserter på klubber og jazzfestivaler med sitt hardswingende reportoar og musikalske humor.
De spilte sitt første juleshow i 2015, på den legendariske (med dessverre nedlagte) klubben Buckleys i Oslo. Konserten fikk umiddelbart legende-status blant publikum og arrangører!
Deres absurde musikalske humor med snutter, fanfarer, overraskelser og finurlige arrangementer av kjente og kjære juleklassikere gikk rett hjem.
-At de 6 musikerne i tillegg er fra absolutt øverste hylle gjør dette til en unik konsertopplevelse!
De påfølgende årene har etterspørselen etter juleshowet økt massivt år for år, og de siste to årene har de turnert med juleshowet.
Prima Vista Social Club er resultatet av hva som skjer når 6 av landets ypperste musikere bestemmer seg for å ha det moro sammen, og dele dette med publikum!

Svein Erik Martinsen Aanestad -vokal og gitar
Erik Eilertsen -trompet
Håvard Fossum -saksofon
Kristoffer Kompen -trombone
Jens Fossum -kontrabass
Torstein Ellingsen -trommer

Billetter for salg hos Fredrikstad kino. Være rask, de kommer til å gå unna!