Lørdag 19. oktober – Majken Kristiansen Kvartett

Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av de største inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de tidløse tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

Majken kommer opprinnelig fra København. Siden midten av 1990-tallet har Majken vært Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter, har spilt inn flere plater, og har egen dansk fanklubb! Siden 2001 har Majken bodd i Oslo, der hun bl.a. er solist med Norges mest profilerte storband og militærorkestre og har turnert mye for Rikskonsertene. Majken Christiansen er en fleksibel entertainer. På events og på jazzklubber opptrer hun gjerne i trio-, kvartett- eller kvintett format.

Majken tar selv detaljene i bookingen videre. Jeg spiller trommer på Lillehammer denne kvelden, så jeg er dessverre ikke med i Fredrikstad. Besetning er ikke helt bestemt, men blir sannsynligvis denne:

Majken Christiansen – vokal
Frode Kjekstad – gitar
David Skinner – piano
Stig Hvalryg – kontrabass

Kjøp kombinasjonsbillett og nyt en to-retters middag i Gamlebyen Gjestgiveri i forkant av konserten (fra kl 1900) Vi holder av gode plasser i Teglhuset til konserten.

Billetter kr 250 (kun konsert) / 645 (middag og konsert) kjøpes her eller hos Fredrikstad kino