Gå til hovedinnhold

Teglhuset

IMG_7682   IMG_7690

Teglhuset  ligger midt i Gamlebyen, nærmere bestemt Kirkegaten 30. Salen er egnet til både mindre og større arrangementer og rommer fra 5-120 personer. Vi har projektor og lerret samt lyd- og lysutstyr. I tillegg til  arrangementer innen litteratur, historie og klassisk musikk brukes denne flotte arenaen av flere av byens kulturaktører, blant andre litteraturfestivalen Ord i Grenseland i september, Mozartfestivalen i april og Vinterjazzfestivalen i mars.

Teglhuset er en del av det 12. kvartal i Gamlebyen: Bakhaven er full av liv sommerstid med uteservering traktert av Værk Catering As (www.værk.no)  Det er flotte selskapslokaler til leie for mange type arrangementer og ikke minst har vi Gamlebyen Hotell som tilbyr overnatting i historiske omgivelser.

Teglhuset kan leies til åpne eller lukkede arrangementer; konserter, selskap, kurs og konferanse eller møter. Vi har et godt lydanlegg og et lerret som er 4,08 meter bredt med tilhørende projektor koblet til lydanlegget. Det er også anledning til å kombinere møtevirksomhet eller lignende med bespisning i restauranten eller i Teglhuset. Baren kan være betjent og har alle rettigheter.

Kontakt Værk på post@vaerk.no for tilbud og pakkepris.