Gå til hovedinnhold

Teglhuset

IMG_7682   IMG_7690

Den Gamle Bokbyens egen kulturarena heter Teglhuset  og ligger midt i Gamlebyen, nærmere bestemt Kirkegaten 30. Salen er egnet til både mindre og større arrangementer og rommer fra 5-120 personer. Vi har et flygel, projektor og lerret samt lyd- og lysutstyr.I tillegg til egne arrangementer innen litteratur, historie og klassisk musikk brukes denne flotte arenaen av flere av byens kulturaktører, blant andre litteraturfestivalen Ord i Grenseland i september, Mozartfestivalen i april og Vinterjazzfestivalen i mars.

Se «aktiviteter» for Den Gamle Bokbyens arrangementer.

Teglhuset er en del av det 12. kvartal i Gamlebyen: Bakhaven er full av liv sommerstid med uteservering traktert av Gamlebyen Gjestgiveri. Nevnte gjestgiveri har også flotte selskapslokaler til leie for mange type arrangementer.I tillegg kan man komme innom for en deilig frokost og åpen restaurant. Sist men ikke minst har vi Gamlebyen Hotell som tilbyr overnatting i historiske omgivelser.

Teglhuset kan leies til åpne eller lukkede arrangementer; konserter, selskap, kurs og konferanse eller møter. Vi har et godt lydanlegg med PA, to mygger og en håndholdt mikrofon til leie, et praktfullt Steinway O-180-flygel og et lerret som er 4,08 meter bredt med tilhørende projektor koblet til lydanlegget. Det er også anledning til å kombinere møtevirksomhet eller lignende med bespisning i Gamlebyen Gjestgiveri eller i Teglhuset. Baren kan være betjent og har alle rettigheter.

Kontakt Gamlebyen Gjestgiveri på telefon 69 32 42 60 eller mail post@gamlebyengjestgiveri.no for tilbud og pakkepris.